Testimoniale pacienți arsura casnică

Pacient dna G.R. (30 ani), arsura casnica

Pacient dna G.R. (30 ani), arsura casnica

Buna ziua,

Numele meu este G.R. si doresc sa va relatez pe scurt experienta pe care am trait-o eu si cum HARTMANN mi-a fost de un real ajutor. In luna iunie 2020 am avut un mic accident, atunci cand intr-o plimbare prin parc, am suferit o zgarietura in genunchi, intr-un cui ruginit. Desi la prima vedere nu era nimic grav,pentru a evita o eventuala infectare locala, in momentul in care am ajuns acasa, am decis sa dezinfectez rana. Am aplicat atunci ce aveam la indemana, si anume o compresa cu iod, pe care l-am tinut aplicat local 2 zile. Cu gandul ca am eliminat orice problema, atunci cand am scos pansamentul de pe genunchi, am sesizat ca iodul aplicat a provocat o arsura, care avea si o basica formata.
Stiind de la o prietena care a mai folosit pansamente HARTMANN ca acestea aduc rezultate, am luat legatura cu un consilier HARTMANN care m-a indrumat in alegerea unui pansament potrivit problemei pe care o confruntam. La recomandarea consilierului medical HARTMANN, am achizitionat pansamentul Grassolind, pe care l-am aplicat imediat peste arsura nou formata, respectand intocmai indicatiile primite. Dupa o saptamana, am fost placut suprinsa sa observ ca arsura disparuse, pielea revenind la aspectul ei initial, ca si cum arsura nici nu ar fi existat.
Sunt acum mai mult decat oricand de eficienta produselor de la HARTMANN si cu siguranta voi avea in casa de acum incolo aceste pansamentele.

Va multumesc inca o data!

arsura 1

Iunie 2020, aspect initial al ranii,dupa aplicarea compresei cu iod.

arsura 2

Iunie 2020, aspect rana dupa o saptamana de la aplicarea compresei cu iod.

arsura 3

Iulie 2020, aspect rana dupa trei saptamani de la aplicarea pansamentului Grassolind.