Testimoniale pacienți rană diabetică

Pacient dna. B.L (72 ani), rană diabetică

Vă recomand să folosiți cu încredere si răbdare produsele HARTMANN pentru că fac minuni  și sunt ușor de folosit”

Ma numesc B.L. si vreau sa impartasesc cu voi experienta pe care am avut-o cu produsele HARTMANN. Este vorba despre mama mea in varsta de 72 ani, diabetica si hipertensiva, care s-a confruntat cu o rana diabetica destul de grava si dureroasa. Totul a inceput cu o mică rana careia nu i-am acordat atentie pentru ca nu am stiut despre ce este vorba.

Pentru ca nu am tratat-o corespunzator, aceasta s-a infectat si s-a agravat destul de rau.

Prin intermediul unei doamne farmaciste am aflat de produsele HARTMANN, dar acestea trebuiau folosite in functie de evolutia ranii (pansamente pentru faza intai, pansamente pentru faza a doua, pansamente impregnate). Astfel intr-o situatie nefericita, am avut ocazia sa cunosc o minunata doamna care a avut rabdare si mi-a inteles disperarea. Este vorba despre unul dintre consultanții medicali HARTMANN care m-a indrumat pas cu pas si a fost tot timpul alaturi de noi. 

Desi am fost indrumate sa mergem la chirurgie pentru a fi curatata rana, mama a refuzat mereu pentru ca i-a fost teama si astfel am folosit doar produsele HARTMANN (plasturi, ulei MoliCare, pansamente sterile, fesi Peha-haft). 

 Cu rabdare, cu folosirea corecta a produselor HARTMANN si cu ajutorul domnei consilier medical, rana a fost vindecata, iar mama se bucura ca a scapat si nu a mers la spital.

Asadar, daca va confruntati cu o astfel de rana sau aveti pe cineva din familie sau pe cineva cunoscut cu astfel de rani, va recomand sa folositi cu incredere si rabdare produsele HARTMANN pentru ca fac minuni, sunt usor de folosit, este un tratament nedureros si poate fi aplicat de oricine in confortul casei fiecaruia. 

 

Multumesc HARTMANN!

 

Iunie 2021 – aspect initial al ranii, inainte de debutul tratamentului cu pansamentele HARTMANN.

01 04.08.2021

13 Octombrie 2021- aspect al ranii la debutul tratamentului cu pansamentele HARTMANN

02 13.10.2021

Decembrie 2021 – aspect al ranii pe parcursul tratamentului cu pansamentele HARTMANN

03 18.12.2021

Mai 2022 – aspect al ranii la finalul tratamentului cu pansamentele HARTMANN. Rana a fost inchisa.

04 25.05.2022