Testimonial pacienți escară

Pacient dl. C.S. (88 ani), escara sold

Pacient dl. C.S. (88 ani), escara sold

“Sunt convins 100% că fără aceste pansamente de la HARTMANN nu reușeam să vindec rănile apărute în urma imobilizării la pat”.

Buna ziua,

Aș vrea să vă spun povestea tatălui meu, imobilizat la pat, în vârstă de 88 ani. A avut numeroase escare pe care am reușit să le vindec cu pansamentele de la HARTMANN, și cu ajutorul Doamnei Doctor Anca Chițan (fără doamna doctor nu cred că reușeam).

În ultimul an am reușit să vindec nu mai puțin de patru escare. Un exemplu este escara din imaginile atașate, care s-a vindecat în numai 6 luni.

În acest moment, ultima escară apărută în luna Februarie, a fost cea mai adâncă, și pe deasupra și infectată. Sincer, când am văzut rana, am crezut că nu o să reușesc să o vindec. Dar cu produsele HARTMANN și sub îndrumarea Doamnei Doctor Anca Chițan, pe care am asaltat-o cu poze, email-uri și telefoane, am reușit să mergem pe drumul cel bun (vindecată în proporție de 65% astăzi, 01.06.2021). Pansamentele sunt ușor de folosit, bine gândite, și pot fi aplicate de către oricine cu minim de cunostințe în domeniu. Sunt convins 100% că fără aceste pansamente de la HARTMANN, nu reușeam să vindec rănile apărute, în urma imobilizării la pat. Menționez că folosim și saltea antiescară.

Produse HARTMANN folosite de-a lungul tratamentului au fost: Hydroclean advance, Sorbalgon, Grassolind, Atrauman Ag, Medicomp Extra, Crema MoliCare Skin.

Recomand produsele HARTMANN și mulțumesc mult pentru răbdare și îndrumare, Doamnei Doctor Anca Chițan (de apreciat căldura, profesionalismul și implicarea dânsei).

Respect și mulțumiri specialiștilor HARTMANN.

August 2020 1

August 2020, aspect initial al rănii

Septembrie 2020

Septembrie 2020, aspect rana dupa o luna de la debutul tratamentului

Octombrie 2020

 

Octombrie 2020, aspect rană la 3 luni de la debutul tratamentului

Ianuarie 2021

Ianuarie 2021, aspect rană după 6 luni de la debutul tratamentului. Rana a fost închisă.