Testimoniale pacienți

Pacient dl. T.C (54 ani), rana post amputatie

„Cu pansamentele HARTMANN rana mea s-a inchis. Miracolele chiar exista!”

Ma numesc T.C, am 54 de ani, sunt din Bucuresti si vreau sa fac cunoscuta povestea mea si experiența extraordinara pe care o traiesc datorita pansamentelor si recomandarilor consilierilor HARTMANN.
Povestea mea a inceput pe data de 2 Decembrie 2019, cand din cauza unei intepaturi in piciorul stang, am ajuns la amputatia degetului mare.
Ajuns la spital cu inceput de necroza, doctorul a incercat sa imi curete infectia, pentru ca rana se inchisese doar la suprafata, iar in interior, avansase pana la nivelul osului.
Odata cu infectia, s-a declansat un diabet zaharat de grad mic, care necesita foarte mare atentie. Pe 8 Decembrie 2019, din nefericire, doctorul a trebuit sa imi amputeze degetul.
Deoarece diabetul incetineste vindecarea si inchiderea ranilor, deja imi pierdusem aproape toate sperantele.
Atunci cand nu credeam ca mai poate exista vindecarea si inchiderea ranii, prin recomandarea medicului de familie si informarea cu privire la pansamentele HARTMANN, am gasit datele de contact printr-o simpla cautare pe Google.
Am intrat in legatura cu un medic specialist in vederea recomandarii utilizării pansamentelor pentru curatarea ranii, de la HARTMANN.
Colaborez si sunt sub indrumarea Doamnei Anca Chitan de la 1 Ianuarie 2020 pana in prezent, iar rana mea de aproape 15 cm este aproape de inchidere. In acest moment (luna Mai), nu cred ca masoara mai mult de 1 cm.
In tot acest timp, am folosit produse HARTMANN: Hydroclean advance, Sorbalgon, Grassolind, Atrauman Ag, Crema MoliCare Skin.
Recomand si cred cu tarie in pansamentele HARTMANN si pe aceasta cale, tin sa multumesc Doamnei Anca Chitan.

Toate cele bune si chiar exista miracole,

T.C
Pacient

 

01 06.01.2020 aspect initial

Ianuarie 2020, aspect initial al ranii.

03 23.03.2020 aspect dupa 3 luni

Martie 2020, aspect rana dupa trei luni de la debutul tratamentului.

04 20.04.2020

Aprilie 2020, aspect rana dupa patru luni de la debutul tratamentului.

07 10.07.2020 aspect dupa 6 luni

Iulie 2020, aspect rana dupa sase luni de la debutul tratamentului.

08 27.08.2020 aspect dupa 7 luni

August 2020, aspect rana dupa sapte luni de la debutul tratamentului, rana este inchisa.

Pacient dna. B.L (72 ani), rană diabetică

Vă recomand să folosiți cu încredere si răbdare produsele HARTMANN pentru că fac minuni  și sunt ușor de folosit”

Ma numesc B.L. si vreau sa impartasesc cu voi experienta pe care am avut-o cu produsele HARTMANN. Este vorba despre mama mea in varsta de 72 ani, diabetica si hipertensiva, care s-a confruntat cu o rana diabetica destul de grava si dureroasa. Totul a inceput cu o mică rana careia nu i-am acordat atentie pentru ca nu am stiut despre ce este vorba.

Pentru ca nu am tratat-o corespunzator, aceasta s-a infectat si s-a agravat destul de rau.

Prin intermediul unei doamne farmaciste am aflat de produsele HARTMANN, dar acestea trebuiau folosite in functie de evolutia ranii (pansamente pentru faza intai, pansamente pentru faza a doua, pansamente impregnate). Astfel intr-o situatie nefericita, am avut ocazia sa cunosc o minunata doamna care a avut rabdare si mi-a inteles disperarea. Este vorba despre unul dintre consultanții medicali HARTMANN care m-a indrumat pas cu pas si a fost tot timpul alaturi de noi. 

Desi am fost indrumate sa mergem la chirurgie pentru a fi curatata rana, mama a refuzat mereu pentru ca i-a fost teama si astfel am folosit doar produsele HARTMANN (plasturi, ulei MoliCare, pansamente sterile, fesi Peha-haft). 

 Cu rabdare, cu folosirea corecta a produselor HARTMANN si cu ajutorul domnei consilier medical, rana a fost vindecata, iar mama se bucura ca a scapat si nu a mers la spital.

Asadar, daca va confruntati cu o astfel de rana sau aveti pe cineva din familie sau pe cineva cunoscut cu astfel de rani, va recomand sa folositi cu incredere si rabdare produsele HARTMANN pentru ca fac minuni, sunt usor de folosit, este un tratament nedureros si poate fi aplicat de oricine in confortul casei fiecaruia. 

 

Multumesc HARTMANN!

 

Iunie 2021 – aspect initial al ranii, inainte de debutul tratamentului cu pansamentele HARTMANN.

01 04.08.2021

13 Octombrie 2021- aspect al ranii la debutul tratamentului cu pansamentele HARTMANN

02 13.10.2021

Decembrie 2021 – aspect al ranii pe parcursul tratamentului cu pansamentele HARTMANN

03 18.12.2021

Mai 2022 – aspect al ranii la finalul tratamentului cu pansamentele HARTMANN. Rana a fost inchisa.

04 25.05.2022

Pacient dl. V.I, 50 ani, diabet zaharat tip 1, rană diabetică

Pacient dl. V.I, 50 ani, diabet zaharat tip 1, rană diabetică 

Consider că pansamentele aplicate mi-au salvat degetul de la amputare. Astăzi plec cu degetul intact!”

Consider că pansamentele aplicate mi-au salvat degetul de la amputare. Consultul inițial al unui chirurg nu mi-a dat decât o rezolvare sigură – amputarea, având în vedere atât profunzimea rănii, cât și țesuturile necrozate din jur. Până în momentul în care am ajuns să consult și un medic dermatolog, am aplicat mai multe zile consecutiv plasturi pentru bătături, însă pielea a macerat, iar în momentul în care am îndepărtat plasturele, coaja s-a desprins. Am aplicat apoi timp de câteva zile pansament umed cu Rivanol. Medicul care m-a consultat, după ce a curățat temeinic rana, a decis pansarea acesteia cu pansamentele Sorbagon si Hydrofilm. Am urmat apoi schimbul de pansament de două ori pe săptămână (inițial Sorbalgon și Hydrofilm, iar ulterior Atrauman Ag împreună cu Sorbalgon și Hydrofilm). Treptat, rana s-a umplut, a devenit superficială, până când la final s-a vindecat complet. Astăzi, după trei săptămâni de tratament, plec cu degetul intact. Sper ca același procedeu să fie aplicat cu succes de către medici și la alți pacienți diabetici. 

01 16.11.21

16.11.2021 – Aspect rană la debutul tratamentului cu pansamentele moderne HARTMANN

02 07.12.21

07.12.2021 – Aspect rană la trei săptămâni de la debutul tratamentului cu pansamentele moderne HARTMANN

03 10.12.21

10.12.2021 – Aspect rană la trei săptămâni de la debutul tratamentului cu pansamentele moderne HARTMANN

04 14.12.21 2

14.12.2021– Aspect rană la finalul tratamentului cu pansamentele moderne HARTMANN. Rana s-a închis.